Thread: Another rockin' newbie here!!

Results 1 to 4 of 4
  1. #1 Another rockin' newbie here!! 
    Junior Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    2
    Hello everyone!!

    I just joined this awesome forum after several other websites were to contradicting...

    I've been reading up on all the cool things you can do with cfw and thought it was totally worth the mod to my battery for it.
    I'm a little new to psp's and cfw so bare with me...

    I screwed up and updated my psp1001 from 2.81ofw to 5.03 ofw. Crap!
    I made my pandora battery, made a mms with m33 3.71 and ran the cfw.

    everything looks fine, but I'm having problems running emulators for it.

    I've only tried NesterJ and one for SNES and no matter what I do, it flashes for a second and gives me an error saying the game could not start.


    Can anyone on here point me in the right direction to get this fixed? I don't really know too much about what is going wrong or what the solution is, so someone let me know what to do in order to fix this! Thanks in advance,


    BobRoss
    Reply With Quote  
     

  2. #2  
    Junior Member PSP User vaughn37's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    25
    hi welcome...I would try adding the 1.50 kernel..i am not sure if you need it.but it is worth a try.

    google, 1.50 add on for 3.71m33 firmware.

    make sure you have the simulators in the correct folder.
    Reply With Quote  
     

  3. #3  
    Senior Member PSP Elite Hacker Kaikz's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    4,882
    Press select > a 'vsh menu' pops up, yes? > scroll to UMD Mode (or something similar) > change it to M33 Driver or Sony np9660

    Anyway, hi!
    Reply With Quote  
     

  4. #4  
    Junior Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    2
    Right on, i will google that 1.5 add on later. I actually had it set to the m33 driver, and the same thing happened. the screen flashed for a second, and then told me the game could not start. I had tried two different versions of nesterJ, and same results. The emulator folder was in my PSP/GAME folder, and inside of that, was a ROM folder.
    I actually had NesterJ working, but it couldn't find my ROMS. So i tried a different version, to no avail. Now, I can't remember which version I tried first, so I'm stuck...
    Does it matter what cfw i have? i was thinking about making a different mms with a higher firmware, like 5.00? I was under the impression that the higher firmware had some addons included?

    Not sure what I'm doing wrong here...


    BobRoss
    Reply With Quote  
     

Similar Threads

  1. newbie
    By vaughn37 in forum Introduce Yourself
    Replies: 8
    Last Post: 04-28-2009, 11:45 AM
  2. Newbie Needs help
    By jinx88 in forum PSP Hardware & Repair
    Replies: 1
    Last Post: 04-02-2009, 02:15 AM
  3. newbie
    By alphasierra in forum Introduce Yourself
    Replies: 1
    Last Post: 03-16-2009, 06:28 PM
  4. new to the site, rockin 2.71!
    By kingjmack in forum Introduce Yourself
    Replies: 8
    Last Post: 03-05-2008, 09:34 PM
  5. newbie
    By valledor03 in forum Introduce Yourself
    Replies: 6
    Last Post: 11-30-2007, 11:47 PM
Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •