Thread: Forum problems

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 22
  1. #1 Forum problems 
    Senior Member PSP Elite Hacker
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    3,215
    I'm having some problems with white screens when making topics and posting links.

    If I try to post a URL when making a topic, it won't work and it gives me a blank, white screen. If I take the link out, it works.

    If I put more than one URL in a single post, it won't post and shows me a white screen, blank topic, or something similar.
    Reply With Quote  
     

  2. #2 Forum problems 
    Senior Member PSP Elite Hacker
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    3,102
    Theres another problem I have:

    It feels like submitting the posts are slower than before, and a gripe I have is that HTML is not supported in Signatures.
    Reply With Quote  
     

  3. #3 Forum problems 
    Banned PSP Mad Hacker
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    648
    hmm could be one of the hacks not working with the new version.. ill disable ones we don't use at all.
    Reply With Quote  
     

  4. #4 Forum problems 
    Senior Member PSP Elite Hacker
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    3,215
    <div class='quotetop'>(Zayne.H;20496)</div><div class='quotemain'>Theres another problem I have:

    It feels like submitting the posts are slower than before, and a gripe I have is that HTML is not supported in Signatures.</div>

    That is... enable-able... but I'm slightly afraid of the security issues it could cause. I don't know if maybe I'm afraid of nothing though. We haven't really had any hacker problems before, but that doesn't mean it can't happen.
    Reply With Quote  
     

  5. #5 Forum problems 
    Senior Member PSP Elite Hacker
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    3,102
    Well just open it up for now, hopefully we won't get hit by a hacker but I think I can at least hopefully still be able to spot a hacker.
    Reply With Quote  
     

  6. #6 Forum problems 
    Senior Member PSP Elite Hacker
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    3,215
    Ok, I'll open HTML sigs to VIPs. All admins and mods are VIPs, it just isn't the primary usergroup.
    Reply With Quote  
     

  7. #7 Forum problems 
    Senior Member PSP Elite Hacker
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    3,102
    Ok
    That was what I was going to ask for.
    Reply With Quote  
     

  8. #8 Forum problems 
    Senior Member PSP Elite Hacker
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    3,215
    It has been done.
    Reply With Quote  
     

  9. #9 Forum problems 
    Senior Member PSP Elite Hacker
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    3,102
    Ok..
    Reply With Quote  
     

  10. #10 Forum problems 
    Senior Member PSP Elite Hacker
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    3,215
    I'm still getting white screens when I try to post more than one link. :(
    Reply With Quote  
     

  11. #11 Forum problems 
    Banned PSP Mad Hacker
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    648
    what do you mean by posting links.. where are you posting the links? like www.blah.com inside a post?
    Reply With Quote  
     

  12. #12 Forum problems 
    Senior Member PSP Elite Hacker
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    3,215
    yes, if you try to post more than one link, it gives a white, blank screen. You only posted one link, so it worked just fine. And I don't think any links at all can be posted in the creation of a topic.
    Reply With Quote  
     

  13. #13 Forum problems 
    Senior Member PSP Elite Hacker
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    3,102
    I tried to post my digg and Jaiku accounts and I only got a long loading screen and then a white screen.
    Reply With Quote  
     

  14. #14 Forum problems 
    Banned PSP Mad Hacker
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    648
    hmmm will have to look into it.. my guess is it's a hack..
    Reply With Quote  
     

  15. #15 Forum problems 
    Senior Member PSP Elite Hacker
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    3,102
    I was trying to upload my four new animated userbars to my signature and I got a WHITE SCREEN!

    Gimpy: Revert back to the old version, or find a way to stop this.
    Reply With Quote  
     

Page 1 of 2 12 LastLast
Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •