Thread: img tag issues

Results 1 to 10 of 10
  1. #1 img tag issues 
    TASK FORCE 141 PSP Elite Hacker Pirate's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    1,023
    Why does the img tag not work on this site?
    it was working properly a week back.
    today, i thought of changing my sig and when i did the [img] url /img] method , only the url shows up and not my picture.
    So what's wrong?
    Reply With Quote  
     

  2. #2  
    L
    PSP Elite Hacker El Guapo's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    5,830
    Try [img] url [/img]. I'm guessing that what you entered is a typo
    Reply With Quote  
     

  3. #3  
    Super Moderator PSP Elite Hacker faustnero's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    1,377
    yeah, it doesn't really work. i tried that one before with the thread i posted "building a $500 gaming pc" but instead, i just post the link from the thread in psvita-mod.
    Reply With Quote  
     

  4. #4  
    Rated: CERO Z PSP Elite Hacker
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    3,719


    Works for me.
    Reply With Quote  
     

  5. #5  
    Super Moderator PSP Elite Hacker faustnero's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    1,377


    nice
    Reply With Quote  
     

  6. #6  
    L
    PSP Elite Hacker El Guapo's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    5,830

    works for me
    Reply With Quote  
     

  7. #7  
    TASK FORCE 141 PSP Elite Hacker Pirate's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    1,023
    [img]http://www.gamepur.com/files/images/..._warfare_2.jpg[/img]

    well that's what i typed in my sig box and it doesn't come. anything wrong with the command?
    Last edited by Pirate; 10-22-2011 at 02:38 AM.
    Reply With Quote  
     

  8. #8  
    Rated: CERO Z PSP Elite Hacker
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    3,719
    Let me try and set it.

    edit: Oh I see what you did.

    [CENTER][img][URL]http://www.gamepur.com/files/images/2011/call_of_duty_modern_warfare_2.jpg[/URL][/img][/CENTER]
    What's going on here is that the [url] and [img] tags are clashing. There's a different code to combine those and make a picture clickable to a link but that's not what you're trying to do. You just want the picture to appear in your sig, right?

    If so, use this:

    [CENTER][img]http://www.gamepur.com/files/images/2011/call_of_duty_modern_warfare_2.jpg[/img][/CENTER]
    Reply With Quote  
     

  9. #9  
    Super Moderator PSP Elite Hacker faustnero's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    1,377
    you didnt' have to have tag inside the image. the image tag automatically fill that one.
    Reply With Quote  
     

  10. #10  
    TASK FORCE 141 PSP Elite Hacker Pirate's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    1,023
    Quote Originally Posted by Slowman View Post
    Let me try and set it.

    edit: Oh I see what you did.



    What's going on here is that the [url] and [img] tags are clashing. There's a different code to combine those and make a picture clickable to a link but that's not what you're trying to do. You just want the picture to appear in your sig, right?

    If so, use this:



    thanks a lot slowman and faustnero. i got it working
    Reply With Quote  
     

Similar Threads

  1. PSX issues
    By johnr90 in forum PSP Software, Firmware & Plugins
    Replies: 2
    Last Post: 07-05-2011, 08:07 PM
  2. ISO / .CSO issues!
    By vini in forum PSP Software, Firmware & Plugins
    Replies: 2
    Last Post: 03-09-2008, 10:09 PM
  3. Help! MS issues
    By Jugggz in forum PSP Hardware & Repair
    Replies: 9
    Last Post: 05-16-2007, 11:33 PM
  4. 3.03 OE-C issues
    By davis in forum PSP Homebrew
    Replies: 9
    Last Post: 05-13-2007, 05:52 PM
  5. 3.03 OE-C issues.
    By isuckathackingmypsp in forum PSP Software, Firmware & Plugins
    Replies: 7
    Last Post: 03-17-2007, 05:36 AM
Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •